Dags att sluta röka? Testa el cigaretter

​​Vill du sluta röka men skulle samtidigt vilja behålla känslan av rökning? Du kanske tycker om att sitta ute i solen och dricka kaffe och blossa samtidigt som du tycker om att ta en cigg med dina vänner. Det är inga konstigheter alls utan många upplever att det även finns fördelar med rökning som de tycker om och vill behålla. Många varvar ned med en cigarett och det är även vanligt att man röker mer när man är stressad. Att sluta röka gör många lite extra stressade och därför är el cigaretter utan nikotin​​ en bra lösning när du vill sluta röka.

Du får fortfarande cigaretten i handen och kan sätta dig ned en stund och andas in, dessa är mycket smidiga när man vill sluta röka och du slipper alla skadliga ämnen som finns i tobak med el cigaretter. Därför blir det mycket enklare för dig som vill sluta.

Fördelar med ecigg

När man röker el cigaretter utan nikotin ger man sig på att besegra den stora boven i dramat. Nämligen beroendet. Det är dock enklare att sluta röka när du har el cigaretter och lurar din kropp att den får i sig nikotin. Det finns många som börjar med en viss typ av nivå av nikotin i el cigaretterna för att därefter gå ned i nikotinnivå och till slut sluta med ingen nikotin alls i el cigaretterna. 

Det är helt upp till dig hur du vill göra och att ta ett steg mot att sluta röka genom att byta ut de vanliga cigaretterna till e-cigaretter är ett fantastiskt val som du garanterat inte kommer att ångra. Tvärtom kommer det att förändra ditt liv och du kommer att få ett betydligt mer hälsosamt liv med mycket mer ork. Det finns endast fördelar för dig som vill byta till el cigaretter och därför ska du komma igång nu.